Bloggar här och där

Idag bloggar jag på http://www.sn.se/valbloggar/gnestamp
Jag skriver om varför jag har engagerat mig politiskt. Kolla in!

Kommentarer
Postat av: Spixx

En kommentar på varför ni inte har någon debatt!



Det ni verkar missa är att 100% av alla kommentarer skall passera igenom SN's tungt censurerade rör innan de når fram till er. Vem kan föra en debatt när man så nogsamt måste vaka sin tunga för att kommentarern inte skall tas bort. Vill ni ha debatt kanske en modell som dn där kommentarer tas bort snarare än godkänns av "sanningsministeriet" är av godo...

2010-04-12 @ 16:43:05
URL: http://b-landia.net
Postat av: Kukka

Hej Spixx!

Tråkigt att du upplever det som svårt att kommentera på SN:s blogg. Har du tagit upp detta med ansvariga på SN?

Här på min blogg får man kommentera så mycket man vill :), men jag tar bort sådant som är till exempel kränkande, rasistiskt eller på annat sätt olämpligt men ännu har det inte varit aktuellt!

Hälsn.

Kukka

2010-04-12 @ 16:56:25
Postat av: Spixx (joakim Dellrud)

Men det är ju exakt vad man skall göra! Ta bort dem i efterhand. Jag skall skriva till SN om detta men det verkar nu som att kommenterarna trillat igenom men mina kommentarer på Moderaternas inlägg tas fortfarande bara bort. Detta är anledningen till att vi helt saknar debatt på "bloggarna" på sn i alla fall. Vi har ju inga problem att hitta er eller föra argumentationer men det är svårt när ena sidan sitter med händerna för öronen och säger "LALALALLAA VI HÖR ER INTE".

2010-04-12 @ 18:49:22
URL: http://b-landia.net
Postat av: Spixx (joakim Dellrud)

Till svar på Henrics Sörblads "ursäkt" skrev jag lite frågande varför han står emot Sverige Demokraterna när han så uppenbart verkar hålla med dem i vissa punkter. Dessutom så tog ju SN det hela med ro trots att han postade ganska roliga kommentarer på deras bloggsystem är det inte en tidnings uppgift att faktiskt objektivt rapportera eller har SN en agenda. Själv har jag ingen men det är nog för att jag dricker mitt kaffe på morgonen

2010-04-12 @ 18:58:01
URL: http://b-landia.net
Postat av: kukka

Hej Joakim!

Jag ser att du fick igenom några av dina kommentarer på SN. Jag vill ha en levande debatt och hoppas att ännu fler ger sig in i att kommentera inlägg både här och där.

Hälsn.

Kukka

2010-04-13 @ 09:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0